fredag den 5. marts 2010

En lille, tynd bog, der rører dybt!

"Et mærkeligt skib" af Anita Krumbach er ved første øjekast en tynd lille sag, men når man læser den er den rigtig "tung" og svær at fordøje. Det er en bog, der sætter dybe spor.

En ny familie er flyttet til byen – sådan en rigtig familie med mor, far og børn, som den ensomme Elo går og drømmer om. Og Elo bliver næsten som en del af familien. Han kommer der efter skole, spiser med og tager med familien på svampetur. Men også kun næsten, for med tiden bliver det for meget med Elos klæben og evindelige besøg.

Det er en frysende lille roman, et menneskeligt drama om en ensom dreng. Fortællestilen er usentimental og fortættet, og hvert eneste ord er omhyggeligt udvalgt og vejet på en guldvægt. Anita Krumbach mestrer virkelig ”at skrive” det, der står mellem linierne. Det er en strålende og stramt komponeret fortællestil, et psykologisk drama, som gør et stærkt indtryk på læseren. Det er suverænt og flot skrevet!
Sofia Esmann har lavet en litteraturguide med idéer til litteraturarbejdet.
Denne og andre litteraturguider kan downloades gratis på http://hoest.dk/laerervaerelset.aspx

1 kommentar:

Anonym sagde ...

The Best Online Baccarat Sites in 2021 - Wolverione
Best Online Baccarat Sites in 2021. We look at the choegocasino top UK online gambling 제왕 카지노 sites for 2021. Play blackjack, poker, roulette, craps, 바카라 사이트 and more with the widest